Avesta Byggservice AB erbjuder bygg- och eltjänster.

Nybyggnation, Tillbyggnad

Vi har lång erfarenhet av  hustillverkning och husresningar. Oavsett om det är blockhus eller lösvirke kan du lita på att vi hjälper dig att bygga ditt framtida drömhus. Med oss som Byggmästare så ser vi till att våra kunniga snickare och elektriker men även samarbetspartners inom entreprenad, målare och VVS. Alla vi hjälper dig få ditt framtida projekt färdigställt inom den tidsramen som är bestämt.

Renoveringar

Avesta Byggservice AB utför alla slags renoveringsjobb till både privat- och företagskunder. Allt från tak, tvättstugor, badrum till kök och fasadbyten är bara några förslag på byggtjänster i kan erbjuda. Vi förser er med Snickare, elektriker eller målare. Allt som krävs för att ert nya projekt skall bli klart.

Takarbeten

När du är i behov av att byta tak eller laga det befintliga så hjälper vi dig. Vi har allt som behövs för att utföra jobbet på ett effektivt och säkert sätt. Hos oss hittar du snickare, plåtslagare, ställningsbyggare och elektriker. Allt för att taket skall bli tätt och ge dig många års underhållsfritt boende.

Säljer Skruvpålar från Paalupiste

Vi säljer marknadens bästa skruvpålar från finska Paalupiste. Användningsområdena av skruvpålen är många och aldrig mer behöver du hålla på med tunga betongplintar. Inte heller behöver du gräva för att få ner plintarna. Maskin till montage av skruvpålarna finns hos oss. Vi hjälper dig antingen med hela ditt nya projekt från start till slutförande eller så gör du jobbet själv och hyr montagemaskin av oss.

Elektriker

Avesta Elservice AB är den del av Avesta Byggservice och tillsammans har vi en helhetslösning med både Bygg och El. Byggtjänsten är väldigt uppskattat bland våra kunder. Vi ser till att samordna jobbet mellan snickare och elektriker så det går smidigt och håller den räknade tidsramen.

Uthyrning av maskiner, byggställning och verktyg

Hos oss kan du hyra bl.a byggställningar, verktyg, byggcentraler, maskin för montage av skruvpålar mm. Klicka in och läs mer om det du kan hyra av oss. Varför köpa allt du behöver när du kan hyra det för en bråkdel av priset av oss. Dessa byggtjänster kan vi erbjuda både våra företags och privatkunder.