Hyr maskiner, byggställning och verktyg 

Varför köpa allt du behöver när du kan hyra det från oss på Avesta Byggservice AB. Vi har uthyrning av maskiner, byggställningar, snickare och elektriker. Allt finns tillgängligt för både företag och privatpersoner.

Byggcentraler och Mätarskåp

Om du tillfälligt behöver hyra elektrisk utrustning kan vi tillhandahålla tillfälliga el- och byggcentraler efter ditt önskemål. Behöver ni hjälp att installera centralen så sköter vår elavdelning det, Avesta Elservice AB.​​​​​​​

Byggfläktar och luftrenare

Vi har flera storlekar av byggfläktar för uthyrning som passar ditt projekt. För byggdamm har vi effektiva luftrenare från El-Björn. Perfekt vid slipning av väggar eller bilning av golv mm.​​​​​​​

Maskiner och verktyg

Vi har stort sortiment av maskiner och verktyg. Tryckluft, batteridrivna eller sladddrivna efter kundens önskemål. Hos oss hittar du det du söker från fejnsåg till flera storlekar av bilningsmaskiner. Kontakta oss med önskemål så hjälper vi dig.

Skruvpålar från Paalupiste

Marknadens bästa skruvpålar skall vara lätt att montera. Därför finns en automatisk maskin för skruvpålarna för att göra ditt jobb ännu enklare. Inge mer grävande eller gjutning för betongplintar. Uthyrning av maskin för montage av skruvpålar från Paalupiste hittar ni hos oss. Till både företag och privatkunder.

Snickare och elektriker på arbetsplatser och serviceavtal

Kort om folk på arbetsplatsen? Avesta Byggservice och Avesta Elservice offererar arbetskraft om ni behöver en snickare eller elektriker för projekt eller till ett serviceavtal. Med serviceavtal ser vi till att finnas på plats vid ev fel eller ombyggnationer i verksamheten. Allt för att kunden skall kunna fokusera på något viktigare än service av verksamheten.

Truckuthyrning

Behov av en lättkörd och smidig truck? Vår Kalmar LMV hyrs ut för dagshyra. Vi ser till att den kommer ut till er arbetsplats oavsett vart. Kontakta oss för mer info.

Uthyrning av Byggställning

Är ni i behov av byggställning till era projekt så förser vi er med ramställningar, väggställning och tillbehör som kan användas till alla olika typer av arbeten. Behöver ni hjälp att bygga ställningen så fixar vi det med vår utbildad personal.