Takbyten och Takrenoveringar i Södra Dalarna

Vi hjälper dig med takrenovering och komplett takbyte. Verksamma huvudsaken i Dalarna och Västmanland med omnejd. Med oss blir ditt tak tätt.

Snickare med helhetslösning för takomläggning

​​​​​​​Vi är en helhetslösning och hjälper dig med takbyte och takomläggning. Börjar ditt tak kännas slitet, börjar läcka eller har dålig råspont. Då kan vi åtgärdar detta åt dig. Vid takbyte uppkommer ofta behov av underhåll på taket. Som tex om taket läcker eller om råsponten är dålig. Vi har mångårig erfarenhet av takbyten och vet vad som måste åtgärdas. Vi hjälper dig med takbyte av pannor eller plåttak. Är du i behov av att byta taket eller underhåll? Då kan vi hjälpa dig.

När taket är behov av takrenovering

Inte dags att byta hela taket utan bara behov av renovera delar av taket. Stora som små takrenoveringar är inga problem och vi gör taket funktionsdugligt igen. Olika sorters mindre fel kan uppstå som gör att man inte behöver byta hela taket. Utan bara måste åtgärda dom små delarna som har brister. Det kan vara så som att taket har fått en mindre läckage, trasiga takpannor eller skadad läkt. Sånt kan också göra så att takpannorna blir felplacerade och det åtgärdar vi isf. Dessa exempel är brister som kan åtgärdas utan att man behöver byta hela taket. Vill ni att vi gör en översyn och besiktar hela taket hjälper vi självklart er med det.

Elektriker finns tillgänglig vid takjobb

Vår elavdelning hjälper er att montera spotlights i takfoten eller gör alla slags installationer samtidigt som vi gör takbyte eller reperationer för att spara tid och pengar. Behöver ni hjälp med elinstallationer samtidigt som vi byter tak åt er så finns vår elavdelning Avesta Elservice AB. Då samordnar vi så att jobben går smidigt för båda och ni spar pengar genom att istället för att två separata firmor så får ni en helhetslösning. Som har jobbat ihop under en lång tid och ser till att jobbet går smidigt för båda parter. Så om ni är ute efter enklare installationer eller passa på att installera solfångare på taket efter takbytet så hjälper vi såklart er.

Kontakta oss via vårat kontaktformuläret så får du kontaktuppgifter till både vår
bygg- och elavdelning.

Byggställning för uthyrning

En självklar del av ett takomläggning är att det skall finnas byggställning på plats. Det ingår i priset när ger dig en offert på takomläggning. Men skall du byta tak eller fasad själv och behöver en bra byggställning så hjälper vi er. Vi har byggställning på lager och monterar den så du kan göra jobbet själv.