Köksrenovering


Avesta Byggservice AB hjälper dig med din köksrenovering där tar vi totalentreprenaden på. Kontakta oss för offert redan idag.

Avesta Byggservice sköter alla köksrenoveringar

Avesta Byggservice AB är din helhetslösning. Vi finns för dig som kund och tar hand om din köksrenovering från idé tills det är färdigställt. ROT-avdrag på arbetestimmar fixar vi. Vi tar oss an ditt badrumsprojekt och hjälper dig från första idé tills projektet är helt klart. Oavsett om du skall bygga något helt från grunden eller om det är renovering av det befintliga. Vi har en helhetslösning med både Bygg och El under samma firma. Det ger en trygghet som många uppskattar. Men även känner vi att det är en självklarhet att kunna erbjuda alla våra kunder, privatpersoner och företag. Allt sköts såklart på alla rätta fackmannamässiga sätt och vår rutin för köksrenoveringar gör att du kommer känna dig säker med våra arbetssätt.

Lokala kollegor i branschen

Men en köksrenovering kräver fler olika kompetenser och tjänster som målare, kakelsättare och rörmokare använder vi oss av lokala professionella yrkesproffs. Vi har flera års erfarenhet av att jobba med dessa externa företag. Samtliga kan vi varmt rekommendera och vi vet att du som kund kommer bli nöjd. Dom är alla självklart behöriga i respektive branch. Så kontakta oss vid funderingar på att börja ditt nästa byggprojekt så hjälper vi dig att starta och avsluta jobbet.

Kontakta oss med uppgifterna längst ner på hemsidan eller via vårt kontaktformulär.

Avesta Elservice AB sköter elinstallationer på köksrenoveringar


Vi hjälper dig med alla delar under renoveringen och vår elavdelning Avesta Elservice AB tar hand om alla installationer som du behöver som belysning och anslutningar så som diskmaskiner, spis, ugn, spotar mm. Även golvvärme med samtliga garantier som medföljer vid fackmannamässigt montage. Vi är utbildade på marknadens bästa golvvärmesystem och med det följer även lång garantitid med i montaget.