Badrumsrenovering


Avesta Byggservice AB hjälper dig med din badrumsrenovering. Wc, tvättstuga eller andra våtrum tar vi totalentreprenaden på. Kontakta oss för offert redan idag.

Avesta Byggservice sköter alla Badrumsrenoveringar

Avesta Byggservice AB är din kompletta partner för badrumsrenoveringar. Vi är med dig från den första idén till det färdigställda projektet, vare sig det gäller nybyggnation eller renovering av befintliga utrymmen. Vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar både bygg- och eltjänster under samma tak, vilket garanterar en smidig process och trygghet för dig som kund. Vi hanterar även ROT-avdrag för arbetstimmar, så att du kan dra nytta av möjliga skattelättnader.
​​​​​​​
Vårt team är utrustat för att ta hand om alla aspekter av ditt badrumsprojekt med högsta yrkesskicklighet. Vi värdesätter tryggheten i att kunna erbjuda en omfattande service, något som både privatpersoner och företag uppskattar. Vår gedigna erfarenhet och fackmannamässiga arbetssätt säkerställer att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen.

Lokala kollegor i branschen

Renovering av badrum kräver flera olika yrkeskompetenser som målare, kakelsättare och rörmokare. Vi samarbetar med lokala, professionella yrkespersoner som alla är noggrant utvalda för deras skicklighet och pålitlighet. Med flera års erfarenhet av samarbeten med dessa företag, kan vi varmt rekommendera dem. De är alla kvalificerade och certifierade inom sina respektive områden, vilket garanterar ett högkvalitativt resultat.
​​​​​​​
Om du funderar på att starta ett byggprojekt, är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder personlig rådgivning och stöd genom hela processen, från start till slutförande av projektet. För att komma i kontakt med oss, använd gärna kontaktuppgifterna längst ner på vår hemsida eller fyll i vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Avesta Elservice AB sköter elinstallationer på badrumsrenoveringar

Vi erbjuder fullständig support under hela din renoveringsprocess. Vår elavdelning, Avesta Elservice AB, sköter samtliga elektriska installationer som behövs, inklusive belysning, golvvärme, samt anslutningar för tvättmaskiner, bubbelpooler med mera. Vi tillhandahåller också golvvärme med fullständiga garantier som följer med professionell installation. 
img_2917img_2919img_2918