Avesta Elservice AB din elektriker i södra Dalarna  

Vi utför alla olika typer av elarbeten. Våra elektriker har lång erfarenhet av branschen så ser vi till att ditt jobb går smidigt och sköts fackmannamässigt.

Vi har både elektriker och snickare.

Avesta Elservice AB är den del av Avesta Byggservice AB och tillsammans har vi en helhetslösning som vi själva tycker är en självklarhet att ha då våra jobb är beroende av varandra på så många jobb. Därför vill vi kunna erbjuda både snickare och elektriker som jobbar tillsammans och gör så ditt nya projekt går smidigt och därefter sparar du som kund pengar på det.

Vi utför alla slags eljobb från enklare installationer till mer avancerade felsökningar i tex industrifastigheter, affärer eller varuhus. Våra återkommande kunder är privatpersoner, företag och föreningar.

Serviceavtal

Som alla företag så vill man att sin verksamhet skall producera utan avbrott då det kan bli annars en stor kostnad. Detta är vi experter på och genom att teckna ett serviceavtal med oss så kan vi gå igenom er verksamhet. Därefter ser vi till att allt fungerar som det skall och kommer med förslag på åtgärder. Sen såklart om något går sönder så åtgärdar vi det. När ni är vår servicekund får ni högsta prioritet vid akuta fel. Vi utformar serviceavtalet efter erat önskemål och typ av verksamhet.

Kontakta oss för mer info.

Elavdelning
Avesta Elservice AB
Fredrik Rosenblom  076-7609388
info@avestaelservice.se
​​​​​​​www.avestaelservice.se