Byggställning


Är du i behov av att hyra byggställning till ditt projekt? Vi hyr ut ramställningar, väggställning och tillbehör som kan användas till alla olika typer av arbeten.

Dags att måla om huset eller byta panel? Då underlättar det med byggställning så arbetet går snabbt och är säkert. Vi hyr ut byggställningar till företagskunder så som privatpersoner.

Varför hyra byggställning?

​​​​​​​Det skall vara smidigt och kostandseffektivt för dina projekt. Du får av oss ställningsmaterial som är anpassat för ditt projekt och skulle du behöva mer ställningsmaterial i efterhand för att projektet blev större så hjälper vi självklart med det. Allt för att ditt jobb skall gå smidigt. Att jobba från tex stege är inte säkert eller effektivt och då är ställning något som hjälper dig att bli klar snabbare med jobbet plus att du inte låter säkerheten komma i andra hand när du använder dig av byggställning.

Här kan du hyra ställning för att bygga själv eller låta Avesta Byggservice hjälpa dig i Dalarna och mellansverige.

Behöver du hjälp med ställningsbygge så har vi utbildad personal som kan hjälpa dig. Har du mindre projekt som du vill bygga ställningen själv på så hjälper vi såklart att plocka ihop sektioner så du har allt du behöver på plats när jobbet startar.

Kontakta oss med uppgifterna längst ner på hemsidan eller via vårt kontaktformulär.