Bygga Altaner

Avesta Byggservice AB har många års erfarenhet av altan bygge. Ditt framtida boende hjälpa vi dig med.​​​​​​​

Totalentreprenad vid nybyggnation

Vi har mångårig kompetens av olika slags husresningar. Blockhus eller lösvirke är något vi jobbet med på flera projekt för kunder i Dalarna och Västmanland. Avesta Byggservice AB har erfarenheten och kompetensen för att bygga ditt framtida drömhus. Med kunskap av att både bygga mindre stugor till 2-vånings familjehus. Så kan kunden med trygghet lita på att vi fullföljer jobbet efter överenskommelse. Tillsammans med våra kunniga samarbetspartners och skickliga medarbetare är vi en komplett helhetslösning för projektet. Inget projekt är för stort eller litet för oss. Så kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med DN framtida fastighet.

Stomresningar med lösvirke eller blockhus

För den händige finns alternativet att ta hjälp av oss med att få upp en väderskyddad stomme. Sedan färdigställer du resten själv, interiört och exteriört. Vi utför Stomresning på ditt hus och ser till så att huset är vattentätt innan vi lämnar över till kunden. Vi tar åt oss jobb med både lösvirke eller blockhus när det gäller att bygga hus. Vi ser till att den bärande konstruktionen är på plats med ytterväggar och att huset är vädertätt. På så sätt kan ni spara pengar genom att göra mycket av jobbet själva. Innan projektet drar igång får ni offert på allt som ingår i jobbet. Men det är du som kund som bestämmer själv hur mycket ni vill ha hjälp med. Oavsett hur mycket du vill ha hjälp med i ditt projekt att bygga hus. Så bestämmer du tillsammans med oss vad som skall innefattas av offerten. Detta gäller både hus och garagebyggnader.

Elektriker viktig del när man vill bygga hus

Med Avesta Byggservice AB som ansvarig på bygget så ser vi till att kompetenta samarbetspartners är med på bygget. På så sätt ser vi till att ditt husbygge går en enligt planerna och undviker förseningar. Alla våra samarbetspartners har vi använt oss av förut vid husbyggen. Vi har en egen elavdelning Avesta Elservice AB som sköter alla installationer i husen. För att kunna ha ett så effektivt projekt som möjligt så ser vi till att använda våra egna elektriker. Våra elektriker finns med i planeringen från dag ett för smidigt byggande. Detta är mycket omtyckt av våra återkommande kunder.
Att bygga hus är en investering för framtiden och med dagens energisnåla hus blir driftkostnaden längre än i äldre byggnaden. Ännu mer kan du tjäna om du installerar solfångare på taket. Vår personal har gått kurser om solfångare och vår elavdelning Avesta Elservice AB hjälper dig från idé till montage och driftsättning.