Avesta Byggservice snickare och elektriker

Vi är ett byggföretag från södra dalarna som sätter kundens önskemål i fokus. Med lång erfarenhet från byggbranchen erbjuder vi en bred helhetslösning oavsett storlek av projektet. Med vår Bygg och El-avdelning Avesta Elservice AB under samma tak. Så jobbar vi tillsammans och hjälper vi dig med alla framtida projekt du som kund har. Våra snickare och elektriker har lång erfarenhet av branschen och hjälper dig med alla slags projekt. Genom att använda oss så behöver du endast en kontaktperson. Oavsett om du tex behöver byta tak eller byta elcentralen i huset. Vi ser till att en medarbetare med rätt kompetens kommer till dig och utför jobbet.

Snickare och Elektriker i Dalarna

Du som kund hittar oss i Avesta, södra Dalarna. Men vi har även Stockholm och Västmanland med omnejd som arbetsplats. Från husbyggen i Sälen till renoveringar av företagsfastigheter i Stockholm. Avesta Byggservice AB och Avesta Elservice AB ser alltid till att kundens önskemål går i första hand. Plus ser till att jobbet utförs på fackmannamässigt rätt sätt. Så du som kund kan känna dig säker att det utförs rätt. Oavsett om du behöver en snickare eller elektriker skall du allt känna dig nöjd efteråt. Det är vårt mål.

Avesta Byggservice AB utför alla typer av underhåll, nybyggnationer, reparationsarbete åt privatpersoner, företag, föreningar och fastighetsbolag. Vi hyr även ut byggställningar, verktyg, byggcentral och maskiner till ditt nästa projekt. Såklart hjälper vi dig också få ut materialet du hyr till arbetsplatsen.

Vi utför bl.a dessa byggtjänster:

  • Totalentreprenader
  • Nyproduktion, Ombyggnader & Tillbyggnad
  • Fönsterbyten
  • Takbyten
  • Åtgärdning av försäkringsskador
  • Uthyrning av byggställningar, maskiner och verktyg

ROT-Avdrag på byggtjänster

Många av våra tjänster omfattas av ROT-avdrag. Vilket ger rätt till skattereduktion för tjänster utförd i eller i anslutning till er bostad, fritidshus.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär annars har du våra telefonnummer längst ner på hemsidan.